SEO

Hvad er SEO og hvorfor er SEO vigtigt?

SEO står for Search Engine Optimization; på dansk bliver det til søgemaskineoptimering. SEO er en af vejene til at få succes online og derfor er det værd at vide lidt om.

Hvad er så SEO?

SEO er en optimering af dine sider så de kan øge deres placering i søgemaskinernes resultater. Kommer du nogle pladser frem betyder det flere besøgende som måske netop ønsker at rekvirere din service eller købe dine varer.

Hvorfor er det vigtigt med SEO?

Det siger måske lidt sig selv, at flere besøgende er godt – Men det kan faktisk være altafgørende for din virksomheds overlevelse på kort som på lang sigt. Får du ikke en høj nok placering, så gør din konkurrent jo, hvilket gør denene endnu bedre stillet til fortsat at bevare sin position.

Hvis du allerede har planer om markedsføring, eller måske allerede er i gang med f.eks. Google Ads, så vil en SEO gennemgang af dine sider, øge annoncens relevans, forbedre brugerens oplevelse af din side og nedsætte dine markedsføringsomkostninger betragteligt over tid.

Det kan alt sammen lyde lidt flyvsk at man skal søgemaskineoptimere, men dykker man ned i de mange elementer der ligger i arbejder, er det ret håndgribeligt og konkret arbejde der foretages. Det er med andre ord ikke bare en omgang varm luft fra de sydlige lande, og det kræver løbende justering og fornyelse.

VVi er igang med at producere en hurtig folder der kan printes ud og bruges som tjekliste. For meget af arbejdet kan man selv gøre hvis man ønsker det.

Vi kommer derfor til at udvide denne korte introduktion til SEO, med en praktisk tilgang. Der vil vi skridt for skridt, illustrere hvilke punkter vi man bør tage op til overvejelse

Write a comment